Olivia Munn nautti veneilystä – jakoi bikinikuvat someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Olivia Munn nousi kuuluisuuteen Yhdysvaltalaisen G4-kanavan peliaiheisen Attack of the Show! -sarjan juontajana. Viime päivinä tähti on päässyt nauttimaan auringosta loman merkeissä.

Olivia Munn jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän ottaa rennosti bikineissä veneillessään uimalelujen ympäröimänä. Tähti myös jakoi jokseenkin koomisen videon, jossa hän vaikuttaa olevan kiinnostuneempi älypuhelimen käytöstä kuin veneilystä.

Olivia Munn on tullut tunnetuksi muun muassa elokuvista X-Men: Apocalypse, Firman pikkujoulut ja The Predator. Hänen viimeisin roolinsa oli Netflixin romanttisessa komediassa Love Wedding Repeat, joka sai ensi-iltansa aikaisemmin tänä vuonna.

 

View this post on Instagram

Phone > Lake

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on