Sophia Stallone on upea biksukaunotar rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä 23-vuotias Sophia on jo aloittanut malliuransa.

View this post on Instagram

just two girls enjoying their day

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

Nyt Sophia poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan lomakuvissa vihreissä biksuissa, jotka korostavat tyylikkäästi hänen kurvikasta vartaloaan. Kuvansa yhteydessä julkkiskaunotar toteaan ”kaksi tyttöä nauttimassa päivästä”. Kuvasarjassa nähdään otokset myös uimarannasta ja koirasta.

Taannoin Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään.