Yllätyskäänne! Pandora vetäytyi Tähdet, tähdet -ohjelmasta – syynä koronakaranteeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Tähdet, tähdet -ohjelmasarjan tuotannossa tapahtui viime hetkellä yllättävä käänne, kun mukaan kutsuttu ruotsalainen Pandora jättäytyi viime hetkellä pois ohjelman tekemisestä. Syynä olivat tuotantoyhtiön mukaan Suomen tiukentuneet koronarajoitukset ja kasvanut koronariski.

– Välitän suuresti teistä rakkaat suomalaiset ja haluan kantaa vastuuni tämän hetken tilanteessa. Olen päättänyt jäädä nyt Ruotsiin poikani kanssa siihen saakka, kunnes voimme jälleen vapaasti liikkua ja pääsen näkemään teidät sekä suomalaisen puolisoni. Pitäkää huolta itsestänne suomalaiset, Pandora kommentoi.

Magnusson matkustaa työ- ja perhesyiden vuoksi Suomen ja Ruotsin välillä, eikä pysty asumaan pelkästään Suomessa koko ohjelman vaatimaa 10 viikkoa. Matkustaminen maiden välillä olisi riski muun tuotannon turvallisuudelle, eikä luonnollisesti myöskään 14 vuorokauden karanteeni viikoittaisten suorien lähetysten rinnalla onnistuisi.

Päivi Lepistö, Kuva: Nelonen Media

Pandoran tilalle ohjelmaan on kiinnitetty Movetron-yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut ja sittemmin myös soolouraa tehnyt Päivi Lepistö. Pyyntö lähteä kilpailuun tuli Lepistölle täysin yllättäen loppuviikosta ja hän on hyvin jännittävän paikan edessä hypätessään suoran lähetyksen lavalle lähes kylmiltään.

– Luulin aluksi, että minua pyydetään ohjelmaan vierailevaksi tuomariksi. Kävikin niin, että reilu tunti puhelun jälkeen istuin junassa matkalla kuvauksiin! Ennakkohaastatteluissa on ollut vaikea yrittää tiivistää ajatuksia, kun en itsekään ihan vielä ymmärrä, että miten tässä näin kävi, Päivi Lepistö nauraa.