Jäätävä bikinivartalo – Elizabeth Hurley näyttää 30 vuotta nuoremmalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina seksisymbolin asemaan Hollywoodissa useilla elokuvillaan noussut näytteljätär Elizabeth Hurley muistetaan muun muassa Austin Powers -elokuvista, mutta nykyisin hänet muistetaan myös hämmästyttävästä ikääntymisestään. Hän ei nimittäin vaikuta vanhentuneen, sillä hänen vartalonsa on edelleen kuin parikymppisellä.

View this post on Instagram

Another day…. another bikini 😉 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth nähdään nyt poseeraamassa punaisissa bikineissä, jotka todella imartelevaa hänen jokaista korviaan. Samalla Hollywood-kaunottaren vartalosta voidaan todeta, että se näyttää 30 vuotta ikäistään nuoremmalta. Miljoonia ihmisiä varmasti kiinnostaisi tietää miten Hurley on voinut ikääntyä näin huomaamattomasti.

55-vuotias Elizabeth Hurley tunnetaan parhaiten näyttelijänä ja mallina, mutta hänellä on myös oma yritys Elizabeth Hurley Beach erikoistuu bikineihin ja muihin uimavaatteisiin. Nykyisin hän toimii myös oman vaatemerkkinsä mainoskasvona. Tällä kertaa näyttelijätär on yhdistänyt kaksi suosikkiaan ja esitellyt sekä nuorekasta vartaloaan että yrityksensä tuotteita. Äskettäin Hurley julkaisi verkossa myös kuvan itsestään The Royals -kuvauksissa, jossa hän oli yltä päältä suklaan peitossa.