Ireland Baldwin juhli saavutustaan – kuudes vuosi ilman anoreksiaa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 24-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nainen avautui seuraajilleen taannoin siitä millaisia mielenterveydellisiä haasteita koronavirus on aiheuttanut ahdistuksesta kärsivälle tähdelle. Kaunotar on myös aikoinaan sairastanut syömishäiriöitä.

Ireland Baldwin kertoi nyt Instagram-seuraajilleen, että hän on aiemmin sairastanut vuosien ajan bulimiaa, anoreksiaa ja muita ruokaan liittyviä pakkomielteitä ja syömishäiriöitä. 15. elokuuta Baldwinille tuli kuluneeksi tasan kuusi vuotta siitä kun hän koki parantuneensa ja päässeensä irti syömishäiriöistään.

Ulkonäköpaineet ovat läsnä hyvin monien nuorten naisten elämässä. Usein sosiaalinen media vielä kärjistää paineita antamallaan valheellisen ja virheettömän kuvan monien tähtien vartaloista. Ireland Baldwin haluaa kuitenkin videollaan muistuttaa muitakin siitä, että syömishäiriöistä parantuminen on mahdollista ja kuka tahansa on siihen kykenevä.