Khloe Kardashian tyrmäsi sitkeät huhut kohusuhteestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian juhli hetki sitten 36-vuotissyntymäpäiviään lähimpien ystävien ja perheensä kanssa. Mukana juhlimassa oli myös naisen entinen poikaystävä Tristan Thompson, jonka on kerrottu juhlien jälkeen palanneen yhteen Khloen kanssa. Nyt Khloe on kuitenkin fanien yllätykseksi tyrmännyt huhut.

Pariskunnan suhde ajautui karikolle juuri ennen lapsen syntymää kun sosiaalisessa mediassa alkoi kiertämään video, jossa Thompson nähtiin pettämässä naista. Viime aikoina Khloe Kardashian ja Tristan Thompson on nähty kuitenkin läheisissä tunnelmissa ja he ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä. Pariskunnan huhuttiin olevan jopa kihloissa, mutta nyt Khloe Kardashian on kieltänyt kaikki huhut yhteenpaluusta.

Khloe Kardashianin tiedottaja kommentoi Daily Mail -sivustolle, että realitytähti ei ole missään vaiheessa palannut yhteen Tristan Thompsonin kanssa. Nainen yksinkertaisesti vain nauttii mutkattomasta yhteishuoltajuudesta yhdessä Tristanin kanssa.