Pikkulapsi oli kadonnut yöllä sängystään – vilkaisu lattialle paljasti mistä oli kyse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa koiraperheissä karvaiset nelijalkaiset eivät voi vastustaa nousemista sohville ja sängyille, sillä nekin ymmärtävät lämmön ja pehmeyden päälle. Koirille on kuitenkin usein hankittu oma pehmeä petinsä, jossa niiden on määrä viettää yönsä ihmisten sänkyjen sijaan. Aina koirat eivät kuitenkaan pysy niille tarkoitetuilla paikoilla.

Nyt verkossa nähdään kuitenkin hieman toisenlainen video. Twitterissä parhaillaan leviävällä videolla nähdään miten pikkupoika päättää keskellä yötä havahduttuaan vaihtaa petipaikkaa hieman poikkeuksellisella tavalla. Hänen perheensä ei nimittäin löytänyt lasta aamulla omasta sängystään, mutta katse lattialle paljasti mistä oli kyse.

Perheen koira oli nimittäin saanut yöllä petikaverin, kun lapsi oli suunnannut koiran viereen nukkumaan. Seuraavana yönä valvontakamera paljasti miten operaatio tapahtuu yön pimeinä tunteina. Koira näyttää videolla olevan vain tyytyväinen siihen, että saa ihmisen kaverikseen myös yön ajaksi.