Susanna Penttilä biksuissa näyttävässä lomakuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulusesonkiin valmistautuva muotialan yrittäjä Susanna Penttilä on viime aikoina ollut aktiivisesti putiikkinsa vaatemallistojen elävä mallinukke. Hän on pitänyt someseuraajansa tyytyväisinä upeilla ja paljastavilla kuvillaan.

View this post on Instagram

☀️☀️ #sunnyday #summervibes #gameday #mrgreen

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Tällä kertaa Susanna Penttilä poseeraa nähdään poseeraamassa sosiaalisen median kuvassaan todella näyttävästi, sillä hän makoilee otoksessa uima-altaalla leopardikuvioisissa bikineissä. Ylhäältä ikuistettu kuva paljastaa täydellisesti hänen tiimalasivartalonsa.

Susanna Penttilä perusti ensimmäisen vaateliikkeensä ollessaan 19-vuotias. Sittemmin nainen on saavuttanut liiketoiminnallaan vankan sijan suomalaisten julkkisnaisten vaatettajana. Hän esittelee Ferrerin pukuhuoneessa omaa housutonta tyyliään paljasten reiden Instagram-faneilleen. Ferrer-liikkeen omistava Susanna Penttilä seurustelee itseään 17 vuotta nuoremman rokkarin Ronnie Roosin kanssa.