Tom Cruise jatkaa avaruuden elokuvaprojektiaan – budjetti 200 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Tom Cruise työstää uutta elokuvaprojektia, jonka työnimi on In Space. Kyseessä on avaruudessa kuvattu teos. Projektissa on mukana Cruisen lisäksi muun muassa avaruushallintokeskus NASA ja teknologianero Elon Musk.

Elokuvan ohjaa Doug Liman, joka tunnetaan muun x Cruisen tähdittämästä Edge of Tomorrow -elokuvasta sekä Mr. & Mrs. Smith ja Medusan verkko -elokuvista. Elokuvaprojektia ei ole pantu jäihin koronaviruspandemiasta huolimatta, Page Six uutisoi.

Ohjaaja Liman on osallistunut myös elokuvan käsikirjoitukseen. Elokuvan budjetiksi on laskettu noin 200 miljoonaa dollaria. Rahoittajista tai tuottajista ei ole annettu lisäinformaatiota julkisuuteen. Tom Cruisen on kerrottu havittelevan avaruuselokuvaprojektin lisäksi skientologiakirkon johtajan paikkaa.