Ashley Tisdale poisti silikonirintansa – upea bikinikuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi. Tisdale vietti taannoin pari vuotta hiljaiseloa, mutta teki sittemmin näyttävän paluun someen.

https://www.instagram.com/p/CD_qbPDlajA/

Nyt Tisdale poseeraa upeassa rantakuvassa bikineissä ja esitellen kaunista vartaloaan rannalla. Kuvan julkaisemiselle on myös toinen syy, sillä sen yhteydessä Ashley paljastaa poistaneensa muutama vuosi sitten hankkimansa silikonirinnat, koska ne eivät lopulta auttaneetkaan hänen suhtautumiseensa omaan vartaloonsa. Tapahtumasarja on Tisdalen mukaan ollut itsensä löytämistä ja hyväksymistä. Kuva on otettu muutama kuukausi silikonirintojen poistamisen jälkeen.

https://www.instagram.com/p/CDrZp_il6QF/

34-vuotias Ashley Tisdale nähtiin taannoin Scary Movie 5 -elokuvassa yhtenä elokuvan päätähdistä. Elokuva parodioi muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Viime aikoina Tisdale on työstänyt muun muassa Pandas in New York -elokuvaa ja Skylanders Academy -televisiosarjaa.