Ellen DeGeneresin kotiin murtauduttiin – poliisit epäilee sisäpiirin rikosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesän aikana kohun keskiössä ollut juontaja Ellen DeGeneres on kohdannut uuden ongelman. Tähden ja hänen vaimonsa Kalifornian Montecitossa sijaitseva koti on joutunut varkauden kohteeksi. Varkaan mukaan päätyi arvokkaita koruja ja kelloja.

Poliisin kerrotaan alkuun epäilleen ulkopuolisten murtovarkaiden iskeneen kotiin DeGeneresin kuuluisuusstatuksen vuoksi. The Sun -lehden mukaan poliisit uskovat kuitenkin nyt asialla olleen tähden sisäpiiriin lukeutuva henkilö. DeGeneresin ja hänen vaimonsa Portia de Rossin ei uskota liittyvän ryöstöön.

Ellen DeGeneresin naapurustossa asuu runsain määrin varakkaita kuuluisuuksia, kuten Oprah Winfrey, Ariana Grande ja Meghan Markle sekä prinssi Harry. Tuoreimman käänteen myötä naapurijärjestö on ilmoittanut, ettei heidän tarvitse todennäköisesti olla huolissaan alueella liikkuvista murtovarkaista.