Kylie Jenner ilman meikkiä – luonnonkauneus yllätti jopa fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on tunnettu siitä, että hän muuttaa tyyliään tiuhaan tahtiin. Oman kosmetiikka-alan yrityksen luojana naisen kasvoilla nähdään yleensä paksu kerros meikkiä, mutta nyt Jenner yllättikin julkaisemalla täysin meikittömän videoklipin itsestään.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi lyhyttä videoleikettä, joissa nuori nainen nähdään sekä meikattuna että ilman meikkiä. 23-vuotiaalla kaunottarella on yllään musta aamutakki ja tähti näyttääkin poseeranneen juuri ennen ja jälkeen ehostuksen.

Fanit tuntuvat olleen hyvin mielissään siitä, että Kylie Jenner on itsevarmasti myös esitellyt luonnollista ulkonäköään ja paljastanut kasvonsa ilman meikkiä. Tähti on upea kaunotar sekä ilman meikkiä että meikattuna. Osa naisen faneista on kuitenkin ollut sitä mieltä, että nuori nainen on vieläkin upeampi ilman mitään meikkiä.