Vasikka halusi antaa vauvalle pusun – pitkä kieli osui suoraan silmään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläimet osaavat olla rauhallisesti vauvojen lähellä ja tuntuvat ymmärtävän, että kyseessä on pieni avuton ihminen. Nyt videolla nähdään miten eräs lapsirakas vasikka halusi osoittaa kiintymyksensä eräälle pikkuiselle.

Idahon Murtaughissa maatilalla asuva perhe vei eräänä päivänä yksivuotiaan tyttärensä katsomaan lehmien vasikoita. Etenkin Bertha-niminen vasikka halusi innoissaan tehdä tuttavuutta tyttäreen ja tuli heti katsomaan vauvaa lähelle aitaa.

Bertha yritti antaa vauvalle aidan lautojen välistä pusua ja lopulta onnistuikin pitkän kielensä ansiosta. Kieli lipaisi kuitenkin suoraan tyttövauvan silmää, mistä lapsi ei ollut kovin innoissaan. Tilanteen jälkeen lapsi oli halunnut vanhempiensa syliin ja kauemmaksi lehmistä. Luultavasti myöhemmin lapsi kuitenkin innostuu maatilan lehmistä ja haluaa leikkiä niiden kanssa enemmän.