Pussycat Dolls -kaunotar seksikkäänä rannalla – näyttävät kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehnyt The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina onnistunut kiinnittämään fanien huomion. Nainen on pitkän tauon aikana pitänyt itsestään hyvää huolta, mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että tähti esittelee vartaloaan usein hyvin itsevarmasti.

Nyt Ashley Roberts on koronakaranteenin jälkeen lähtenyt rantalomalle. Roberts on suunnannut Turkkiin D Maris Bay -lomakeskukseen, joka sijaitsee Marmariksessa. Roberts näyttää todella nauttivan olostaan ja onkin julkaissut upeita kuvia matkaltaan sosiaaliseen mediaan.

Tuoreissa kuvissaan 38-vuotias laulajatähti poseeraa näyttävissä beigen värisissä bikineissä. Bikinien ylle nainen on pukenut kauniin kultaisen sävyisenä hehkuvan rantavaatteen. Pussycat Dollsin kevätkiertue peruttiin koronaviruksen vuoksi, mutta Ashley Roberts on todistanut olevansa valmis parrasvaloihin koska tahansa.