Fanit pelkäävät Britney Spearsin mielenterveyden puolesta – huolestuttava video julkaistiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spearsin ympärillä on viime aikoina ollut melkoinen kuhina ja huhumylly. Fanit epäilevät, että tähden isä ja hänen tiiminsä hallitsevat naisen elämää ja sosiaalista mediaa ja pitävät tähteä kotona vankinaan. Instagramissa on lähtenyt leviämään freebritney-aihetunniste, jolla jopa julkisuudesta tutut henkilöt ovat osoittaneet tukensa isänsä holhoojasopimuksen alla olevalle Britney Spearsille.

Fanit ovat epäilleet, että nainen on tällä hetkellä huonossa kunnossa eikä enää edes kuvaa uusia videoita tai kuviaan sosiaaliseen mediaan itse. Kommentoijat ovat epäilleet Britney Spearsin kuvia vanhoiksi, minkä vuoksi tähti julkaisikin nyt kuvan, jossa näkyy päivämäärä, jolloin kuva on puhelimella napattu.

Myös tähden poikaystävä Sam Asghari on saanut paljon kyseilyitä Britney Spearsin voinnista. Sen vuoksi Asghari julkaisikin nyt omalla Instagram-kanavallaan videon, jossa hän yllättää Britney Spearsin valokuvaamasta itseään. Osa kommentoijista on ollut sitä mieltä, että tilanne on ollut lavastettu eikä videolla näkyvä nainen edes ole Britney Spears. Tähden faneja on tässä vaiheessa jo hyvin vaikeaa vakuuttaa siitä, että Britney Spears on kunnossa, koska salaliittoteoriat ovat saaneet jo isot siivet Instagramissa.

View this post on Instagram

😂😂😂 @britneyspears

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on