Katie Pricen jalat leikattiin – kovat kivut veivät tähdeltä ruokahalut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja realitytähti Katie Price satutti taannoin kummatkin jalkansa valitettavassa onnettomuudessa lomamatkalla. Nainen putosi kiipeilyseinältä niin, että mursi kummatkin nilkkansa ja vaurioitti myös kantapäänsä. Nyt Katie Price on toipumassa leikkauksesta, joka oli odotettua laajempi.

Katie Pricen jalat on nyt leikattu ja naisen toipuminen on viimein saanut alkaa. Leikkaus oli ollut odotettua suurempi ja vaativampi, mutta nyt se on ohi ja tähden jalat jälleen kipsattuina. Tähti on tällä hetkellä niin kovissa kivuissa, että hän ei ole pystynyt edes syömään.

View this post on Instagram

Wanted to update everyone who has been sending all the beautiful messages to me ❤️ so I’ve had my 6 hour op Unfortunately more Procedures was needed when they entered my feet than thought , but I’m lucky I have the chance to one day get on my feet again 👍 Chelsea Westminster hospital nurses doctors have been amazing and the surgeons totally have my up most RESPECT and absolutely FANTASTIC very professional and have been very honest and straight with me to make me actually sink in my head the seriousness of my injuries MASSIVE THANKYOU and massive Thankyou to @carljwoods for constantly fitting me around his work and being by my side , loving knowing I’ve found the man that has surprisingly ticked every box I could only dream of a man to be like and knowing I’m spending the rest of my life with him ❤️❤️

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Katie Price on leikkauksen myötä pudottanut Daily Mail -sivuston mukaan yli kolme kiloa painoaan neljässä päivässä, koska hän ei ole pystynyt syömään. Leikkauksen jälkeiset kivut ovat olleet särkylääkkeistä huolimatta niin suuret, että tähden ruokahalutkin ovat kadonneet. 42-vuotias tähti onkin ollut hyvin kiitollinen poikaystävänsä Carl Woodsin tuesta ja siitä, että mies on ollut hänen seuranaan sairaalassa mahdollisimman paljon.