Kourtney Kardashian esitteli kurvejaan uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, sai hetki sitten kritiikkiä seuraajiltaan vartaloonsa kohdistuen. Naisen fanit kommentoivat tähden saaneen ylimääräisiä kiloja ja osa epäili tähden jopa olevan raskaana. Nainen on kuitenkin osoittanut, että hän ei ole raskaana ja on hyvin ylpeä saamistaan muodoista.

Kourtney Kardashian julkaisi nyt itsestään upean kuvan, jossa nainen poseeraa kaunis uimapuku yllään. Instagram-kuvassa perheenäiti nautiskelee aurinkoisesta päivästä järvellä näyttävässä hopean värisessä uimapuvussa. Uimapuku sopii tähdelle kuin se olisi hänen ylleen tehty ja korostaa upeasti naisen solakkaa vartaloa.

View this post on Instagram

lake ya

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney Kardashian on kertonut aiemmin rakastavansa vartaloaan juuri sen kokoisena kuin se nyt on. Kolmen lapsen äiti julkaiseekin itsestään usein hyvin seksikkäitä kuvia, joissa hän poseeraa kameralle todella itsevarmasti eikä häpeile näyttää paljasta pintaa.