Mies yritti varastaa ambulanssin – ensihoitajat ja potilas olivat sisällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Harvan autovarkaankaan mieleen tulisi todennäköisesti yrittää varastaa hälytysajoneuvoa, mutta poikkeuksiakin löytyy. Ambulanssi oli taannoin vaarassa päätyä varkaan viemäksi Iso-Britannian Blackpoolissa.

Ensihoitajat oli hälytetty pelastamaan sairaskohtauksen saanutta vanhusta. Heidän hoitaessa potilasta ambulanssin takaosassa ajoneuvoa lähestyi mies, joka kokeili sen etuovea. Huomattuaan oven olevan lukitsematon hän hyppäsi ambulanssin ratin taakse.

Hoitajat huomasivat miehen ja ryntäsivät ulos takaovesta pysäyttääkseen miehen. He onnistuivat taklaamaan potentiaalisen autovarkaan maahan ja pitelemään häntä paikoillaan. Lancashiren poliisin mukaan 51-vuotias mies pidätettiin paitsi auton varastamisen yrityksestä, myös huumeiden hallussapidosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.