Noah Cyrus seuraa isosiskonsa jalanjäljissä – poseerasi alastomana pihamaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Noah Cyrus on kuuluisan siskonsa Mileyn ja tavoin luonut uraa musiikin parissa. Isosiskonsa tavoin hän ei myöskään häpeile esiintyä rohkeissakaan merkeissä.

Nyt muusikko- ja näyttelijäperheen 20-vuotias kuopus on kohahduttanut paljastavalla Instagram-kuvalla. Otoksessa Noah nauttii kesäpäivästä istuen nurmikolla vailla rihmankiertämää. Hän oli sensuroinut rintansa Instagramissa sydänemojilla.

Kuuluisuudessa hieman isosiskonsa varjoon jäänyt Noah Cyrus julkaisi tänä vuonna tuoreen The End of Everything -levynsä. Tähden perhe on muutenkin kuuluisa, sillä Noahin isä on countrymuusikko Billy Ray Cyrus ja äiti puolestaan näyttelijänä ja televisiotähtenä tunnettu Tish Cyrus.

 

View this post on Instagram

🍄🥰❤️

A post shared by noah (@noahcyrus) on

View this post on Instagram

the pursuit of happiness

A post shared by noah (@noahcyrus) on

View this post on Instagram

POWER ON

A post shared by noah (@noahcyrus) on