Temptation Islandin Eveliina Uosukainen julkaisi aiemmin salaamansa rantakuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin sosiaalisessa mediassa, jossa he jakavat runsaasti materiaalia. Tuorein biksukuva puhuttaa monestakin syystä.

Eveliina nähdään kuvassa poseeraamassa Thaimaan Phuketissa auringonlaskun aikaan, mutta hänelle kuva ei ole mikä tahansa bikiniposeeraus. Eveliina nimittäin kysyy miksei hän julkaissut kuvaan jo tuoreeltaan vuodenvaihteessa ja samalla myös vastaa kysymykseensä. Vastaus onkin erittäin ansiokas ja ansaitsee saada mahdollisimman paljon lukijoita osakseen.

– Tiiättekö sen tunteen, kun katsoo itestä otettui bikinikuvia ja ensimmäisenä huomio kiinnittyy johonkin makkaraan ja pian koko kuvakin on käyttökelvoton, koska kroppa on niin huonossa kunnossa? Ja kun siitä kuluu aikaa ja on kroppa taasen jo muuttunut ja katsoo sitä samaista kuvaa, reaktio onkin täysin toinen. Sitä katsoo vaan, että ohho oompas ollut hyvässä kunnossa tollon. Jotenkin sille myös sokeutuu kun siinä hetkessä aina kiinnittää huomiota vaan niihin virheisiin, Eveliina kirjoittaa.

– Nyky somemaailma luo paljon ulkonäköpaineita, kun Instagram on täynnä bikinimallien kuvia ja siloteltuja ihoja. Oikeasti vika ei ole edes sinussa, vaan niissä ihanteissa mitä meille luodaan. Sen vuoksi saatetaan pitää jopa normaalia painoa ja jokaiselta tietyssä asennossa löytyviä vatsamakkaroita lihavuutena. Isoin ongelma on kuitenkin pään sisällä, eikä silmien välissä. Siitä kertoo jo sekin, kuin esimerkiksi ihanne kroppa on ympäri maailman hyvin erilainen. Ja yleensä se on vielä sellanen, kuin suurin osa sen maan väestöstä on. Sun kropan ei tarvi olla samanlainen kuin kaikilla muilla eikä se oo silti yhtään huonompi, Eveliina jatkaa.

Kirjoituksensa lopuksi Eveliinalla toivoo, että jatkossa jokainen julkaisisi itsestään myös niitä kuvia, joissa kaikki ei näytä aivan täydelliseltä. Lisäksi hänellä on tärkeää asiaa jokaiselle somessa kuviaan julkaisevalle.

– Mun on hyvä olla kropassani nykyään. Ajoittain oon välillä tuhdimmassa kunnossa kun joskus taas timmimmässä – oon oppinut tykkään molemmista. Edes vatsamakkarat kuvissa ei enää haittaa ja ymmärrän sen, että kroppa muuttuu ja se on ihan ok. Kunhan hyvinvointi pysyy, niin ei huolta aiheen. Sen sijaan, että lähtisit laihduttamaan kauneusihanteiden vuoksi, työstä ennemmin asiaa sun oman päänsisällä. Ja jos silti haluat muutosta kroppaasi, mee hyvinvointi ja terveys edellä – ei muiden mielipiteet.

Bile-Dani kertoi pari vuotta sitten Staran haastattelussa suhteestaan ja Temptation Island -ohjelman sille tuottamista haasteista.