Hollywood-tähden ex-aviomiehen erikoinen väite – hypnotisoitiin menemään naimisiin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Clueless-elokuvasta tunnettu Stacey Dash ja asianajaja Jeffrey Marty erosivat aikaisemmin tänä kesänä kahden vuoden avioliiton päätteeksi. Nyt Marty on tehnyt hurjan ja jokseenkin korkealentoisen väitteen liitosta.

Stacey Dash ja Jeffrey Marty menivät naimisiin 6. huhtikuuta 2018 vain 10 päivää tapaamisensa jälkeen. Oikeuden pöytäkirjoissa Marty pyytää tuomaria mitätöimään avioliiton, ja kertoo menneensä naimisiin pastorin yllättäen väitettyä sen olevan Jumalan tahto. Mies väittää joutuneensa suostutelluksi avioliittoon vasten tahtoaan hypnoottisten rukousmenetelmien ja papiston painostuksen ansiosta.

TMZ-sivuston mukaan Dash ja hänen asianajajansa puolestaan kertoivat, ettei Marty käyttäytynyt hääpäivänä normaalista poikkeavasti. Näyttelijä on kuitenkin ex-aviomiehensä kanssa samaa mieltä avioliiton mitätöimisestä. Pariskunnan avioliittoa on kuvailtu erittäin kiviseksi, sillä esimerkiksi vuonna 2019 Dash pidätettiin Martyyn kohdistuneesta parisuhdeväkivallasta.