Kultainennoutaja pääsi ensimmäistä kertaa hiekkarannalle – riemulla ei ollut rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bailey-nimisen nuoren kultaisennoutajan seikkailuja pystyy seuraamaan lemmikille perustetulla omalla This is Bailey -nimisellä YouTube-kanavalla. Tällä kerralla Baileyn perhe vei koiran tutustumaan mereen ja hiekkarantaan, mikä tuntuikin olevan koiralle hyvin mielekäs kokemus.

Tuoreella YouTube-videolla nähdään miten Bailey-koira pääsee ensimmäistä kertaa leikkimään hiekkarannalle. Espanjassa asuva perhe vie lemmikin upealle hiekkarannalle Tarifan kaupungin lähettyville. Koira alkaa heti leikkimään innoissaan hiekassa ja kaivamaan isoja kuoppia rannalla.

Meren nähdessään Bailey juoksee aaltoihin ja käy välittömästi vilvoittelevaan rantaveteen makoilemaan. Koira on painamassa päänsä alas veteen, mutta saa nopeasti huomata, että niin ei kannata tehdä kuonon ja sierainten jäädessä veden alle. Jonkin ajan kuluttua Bailey sai huomata, että myös aalloissa leikkiminen ja uiminen oli hauskaa puuhaa.