Mikä biksukuva! Nelli Matula muistutti kesän jatkumisesta: ”Vielä voit polttaa nahkasi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden naisartistiksi Emma-gaalassa ehdolla taannoin ollut Nelli Matula julkaisi kesäkuussa Tikkei-singlensä, jossa parisuhteen kommunikaatiovaikeuksista ammentava teksti yhdistyy kesäpoppiin. Koronakesän Nelli on viettänyt uutta musiikkia tehden ja heinäkuussa hän vieraili Lukas Leonin uudella Kato-singlellä. Nyt Nelli nähdään somekuvassaan bikineissä.

Kuvankaunis poptähti poseeraa tuoreessa kuvassaan kameralle mustissa bikineissä ja muistuttaa kesän jatkuvan vielä kaikkine hyvine ja huonoine seurauksineen. Hän nimittäin kirjoittaa ”Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee nestehukka-migreeni-päiviä, vielä voit polttaa nahkasi, vielä borrelioosin saat” taannoista kesähittiä mukaillen.

Viime vuosi 2019 oli Nelli Matulan uralle merkittävä, sillä sen aikana hän nousi uudelle tasolle artistina. Debyyttialbumin julkaisun lisäksi hän keikkaili ympäri Suomen ja vuosi huipentui kahteen Emma-ehdokkuuteen. Nelli Matula nousi myös IFPI:n ja Teoston teettämässä tutkimuksessa parhaiten tunnetuksi tulokasartistiksi alle 20-vuotiaiden keskuudessa. Nelli kertoi alkuvuodesta pysyvänsä aktiivisena koko vuoden 2020 ja keskittyvänsä erityisesti uuden musiikin julkaisemiseen.

View this post on Instagram

Meri > järvi. Change my mind.

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on