Sacha Baron Cohen kuvattiin Borat-asussa – tekeekö suosikkihahmo paluun?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen koomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan lukuisista julkista hämmennystä synnyttäneistä hahmoistaan, mutta tunnetuin niistä lienee kazakstanilainen televisiotoimittaja Borat. Nyt hahmon on spekuloitu tekevän paluun vuosien tauon jälkeen.

Sacha Baron Cohen nähtin ajelemassa Los Angelesin kaduilla kellertävässä ja vanhassa lava-autossa Borat-asussaan. Tähden edessä ajoi häntä kuvannut kuvausryhmä. Näky ikuistettiin videoksi, joka on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Cohen nähtiin myös kesäkuussa esittämässä kyseenalaisia kappaleita country-muusikoksi naamioituneena. Tähden on epäilty työstävän parhaillaan uutta materiaalia HBO:n Who is America? -sarjaa varten. Boratin ja Who is American lisäksi 48-vuotias Sacha Baron Cohen tunnetaan muun muassa Ali G ja Brüno -hahmoistaan ja Diktaattori-elokuvasta.