Sipe Santapukki julkaisi ihastuttavan kuvan vastasyntyneestään: ”Tämän kullan arvoa ei mitata painossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Apulanta-yhtye on kaikkien muiden artistien ja yhtyeiden tapaan viettänyt lähes keikattoman kesän, kun koronavirukseen liittyvät varotoimet peruuttivat kesän festivaalit ja muut keikat. Yhtyeen rumpali Sipe Santapukille on ehtinyt tapahtua monenlaista viime viikkoina. Pari viikkoa sitten hänet kiidätettiin sairaalaan ja maanantaina hänen ja Minna Kaupin vauva syntyi huomattavasti etuajassa.

View this post on Instagram

Tämän kullan arvoa ei mitata painossa ❤️ Pieni tytön tylleröinen painoi vain vähän yli 2kg syntyessään, tämän hetken massa luonnollisesti vähän vähemmän. Pikkuinen päätti tulla maailmaan rajusti etuajassa. Sillä hetkellä kun häppeningit alkoivat, olimme juuri soittaneet kesän ensimmäisen keikkamme. Seinäjoki – Lahti taittui ripeästi joukkuehengellä yön pimeinä tunteina ja ehdin ajoissa paikalle. Oli komeaa tulla synnärille keikkabussilla 🚌 ISO KIITOS vielä PHKS henkilökunnalle mittaamattoman arvokkaasta & ensiluokkaisesta työstä ❤️❤️❤️ Äiti, vauva, isoveli sekä iskä voivat hyvin. #vauva #uusielämä #baby #tulokas #pikkuinen #pienitytöntylleröinen

A post shared by Simo Santapukki (@sipesantapukki) on

– Tämän kullan arvoa ei mitata painossa. Pieni tytön tylleröinen painoi vain vähän yli 2 kg syntyessään, tämän hetken massa luonnollisesti vähän vähemmän. Pikkuinen päätti tulla maailmaan rajusti etuajassa. Sillä hetkellä kun häppeningit alkoivat, olimme juuri soittaneet kesän ensimmäisen keikkamme, Sipe kertoi dramaattisista vaiheista somessa.

– Seinäjoki – Lahti taittui ripeästi joukkuehengellä yön pimeinä tunteina ja ehdin ajoissa paikalle. Oli komeaa tulla synnärille keikkabussilla. ISO KIITOS vielä PHKS henkilökunnalle mittaamattoman arvokkaasta & ensiluokkaisesta työstä. Äiti, vauva, isoveli sekä iskä voivat hyvin.

Santapukin jalka leikattiin puolitoista kuukautta sitten ja operaatio meni hyvin. Pari viikkoa sitten Sipe pääsi jo kävelemään ja kokeilemaan rumpujen soittamista, mutta sitten jalka kuitenkin tulehtui ja Santapukki joutui hakeutumaan sairaalahoitoon. Yhtye joutui perumaan siksi Vaasa Festivalin esiintymisen ja kiertueensa aloituskeikan.

– Lääkärien mukaan tämänkaltaisten tulehdusten kanssa ei ole leikkimistä ja ne eivät laske mua pois ennen kuin arvot ovat laskeneet tarpeeksi alas. Joten jos käy niin, että meidän kovasti odottamamme kesäkiertue ei ala tämän viikon lauantaina, niin olen pahoillani. Voitte uskoa, että tämä tilanne harmittaa mua kaikista eniten, mutta jos jotain voin luvata, niin sen, että kyllä se kesä meidänkin osaltamme alkaa, Sipe Santapukki kertoi taannoin jalkansa tilanteesta.