Tällaista Vanessa Hudgensin arki on – avasi työpäivänsä tunti tunnilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvien näyttelijänä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuonna tähti nähtiin pääosaroolissa Netflixin Jouluyön ritari -elokuvassa.

Nyt 31-vuotias Vanessa Hudgens paljasti Vanity Fair -lehdelle millaisista askareista hänen tavanomaiset päivänsä koostuvat. Nainen herää aamuisin yleensä seitsemän ja kymmenen välillä torkutellen. Hän pitää ylimääräistä viiden minuutin torkkumista ihanana asiana sen jälkeen kun herätyskello on ensimmäisen kerran soinut.

Nainen syö aamiaiseksi lähes joka päivä burriton tai paistettua riisiä, johon on sekoitettu vihanneksia ja kananmuna. Tähden työpäivä sisältää paljon tanssimista ja laulamista. Töissä hän syö aina saman lounaan eli ottaa linjastolta kasviksia, pastaa ja mitä tahansa kalaa ruokalassa onkaan tarjolla.

Vanessa Hudgensin työpäivä loppuu yleensä kymmeneltä illalla. Kun hän pääsee kotiin, hän kaataa itselleen lasin viiniä ja katsoo Seinfield-sarjaa televisiosta. Nukkumaan tähti menee juuri ennen puolta yötä ja kertoo saavansa nukuttua yleensä vähintään kuusi ja enintään kahdeksan tuntia.