Tubettaja tuijotti tyhjyyteen kaksi tuntia – videolle kolme miljoonaa katselukertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Somejulkisuuden saaminen ei aina vaadi järin suurta työtä. Eräs indonesialainen tubettaja onnistui saamaan yli kolme miljoonaa katselukertaa katselukertoja videolla, jossa hän ei tee käytännössä mitään.

Sobat Miskin Official -nimistä kanavaa Youtubessa pitävä Muhammad Didit jakaa Youtubessa yleensä ruoka-aiheisia videoita. Taannoin 21-vuotias tubettaja kuitenkin jakoi videon nimellä 2 JAM nggak ngapa-ngapain, eli 2 tuntia tekemättä mitään. Video on nimensä mukainen, sillä hän tuijottaa siinä tyhjyyteen kaksi tuntia ja 20 minuuttia.

Didit kertoi paikalliselle Tribun News -lehdelle videon olleen sarkastinen vastaus ihmisille, jotka halusivat hänen tekevän positiivisempaa ja opettavaisempaa materiaalia indonesian nuorille. Alkuperäisenä tarkoituksena oli tuijottaa tyhjyyteen vain noin 5-10 minuuttia. Erikoinen tempaus selkeästi kannatti, sillä Diditin kanaavan tilaajien määrä pomppasi nopeasti kahdesta tuhannesta kymmeniin tuhansiin.