Khloe Kardashian palasi someen rohkeilla kuvilla – näyttävä paluu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian on viettänyt koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi koko kevään ja lähes koko kesänkin vain entisen poikaystävänsä Tristan Thompsonin ja heidän yhteisen lapsensa Truen kanssa. Nainen on päivittänyt myös sosiaalista mediaansa totuttua harvemmin, mutta nyt kaunotar julkaisi viimein tuoreita kuvia itsestään.

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa 36-vuotias tähti nähdään löysissä Good American -merkkisissä verryttelyhousuissa ja rennoissa rintaliiveissä. Naisen vatsa on kuvissa kokonaan paljaana, mikä paljastaa sen, että tähti on edelleen käyttänyt omaa kuntosaliaan hyvin ahkerasti.

Khloe Kardashian on aiemmin kertonut kyllästyneensä sosiaaliseen mediaan, koska siellä piilee aina jokin yllätys tai kiertävä huhu kun Kardashian päivittää julkaisut. Viimeksi naisen yllätti huhu siitä, että hän olisi jälleen suhteessa häntä pettäneen Tristan Thompsonin kanssa. Kardashianin mukaan väite ei kuitenkaan pidä paikkaansa vaan he pelkästään nauttivat tyttärensä yhteishuoltajuudesta sulassa sovussa.