Krista Siegfrids upeassa odotuskuvassa – esitteli raskausvatsansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Krista Siegfrids ilmoitti aiemmin omalla Instagram-kanavallaan, että hän odottaa esikoistaan hollantilaisen miehensä Rutgerin kanssa. Raskausuutiset kerrottuaan tähti on julkaissut useita suloisia kuvia pyöristyneestä raskausvatsastaan, mikä on sallinut seuraajien myötäelämisen Siegfridsin odotusaikana.

Nyt nainen on julkaissut kauniin mustavalkoisen kuvan, jossa Krista Siegfrids esittelee vatsaansa sivuprofiilista vartalonmyötäisessä mekossa. Odottavan naisen kasvoilla hehkuu onnellinen hymy ja tähti näyttääkin todella nauttivan raskausajastaan.

Krista Siegfrids paljasti aiemmin odottavansa tyttöä. ”Holy moly! It’s a spice girl”, Siegfrids hehkutti. Laulaja julkaisi myös upean kesäisen kuvan, jossa hän naureskeli sitä, että ei enää päässyt omin avuin nousemaan pyöreän vatsansa kanssa riippukeinusta ylös.