Kylie Jenner nautti ulkoilmasuihkusta – pysäyttävä näky pihatiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikka-alalla huiman omaisuuden tehnyt Kylie Jenner täytti juuri 23 vuotta. Tähti juhli syntymäpäiviään perheen ja lähimpien ystävien kesken upealla rantalomalla Turks- ja Caicossaarilla. Matkaltaan nuori nainen on julkaissut useita upeita kuvia, jotka voivat pahentaa jokaisen matkakuumetta.

Nyt Kylie Jenner julkaisi kuvia, joissa hänet nähdään suihkussa. Neitokainen on ottanut virkistävän ulkoilmasuihkun hänen majoituksenaan toimivan huvilan pihatien vieressä. Kylie Jennerillä on yllään vaaleanpunaiset bikinit, joissa nainen on nauttinut aurinkoisesta lomapäivästään.

View this post on Instagram

☁️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie Jenner on tunnettu hänen kurvikkaasta vartalostaan, jota nainen esitteleekin aina sopivan tilanteen tullen. Fanit ovat olleet kuitenkin hyvin mielissään etenkin kuvista, joissa nainen nähdään ilman meikkiä hieman luonnollisemmassa tyylissä.