Netflixiin uusi ominaisuus – valitsee nyt katsottavan ohjelman puolestasi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni meistä haluaisi joskus vain rentoutua Netflixin äärellä joutumatta edes itse valitsemaan, mitä sieltä katsoisi. Pian se saattaa onnistua, sillä suoratoistopalvelu kokeilee parhaillaan satunnaistoisto-ominaisuutta.

Joidenkin Netflix-käyttäjien kotiruutuun on ilmestynyt Shuffle Play, eli satunnaistoisto -nappi. Sitä painamalla palvelu alkaa esittämään satunnaista nimikettä, jonka algoritmi valitsee käyttäjän katseluhistorian ja omien suosikkien perusteella. Se voi tarkoittaa joko elokuvaa tai tv-sarjaa.

Ominaisuutta kokeillaan alkuun Netflixin älytelevisioille suunnatussa sovelluksessa. Mikäli kokeilu osoittautuu menestykseksi, tulee Shuffle Play -nappi The Verge -sivuston mukaan ilmestymään tulevaisuudessa pysyvästi Netflixiin.