Realitytähti on melkoinen näky – loksauttaa leuat niukoissa biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Louise Thompson tuli aikoinaan tunnetuksi Made In Chelsea -ohjelmasta. Sen jälkeen 30-vuotias tähti on rakentanut uraansa sosiaalisessa mediassa ja toiminut aktiivisen ja terveellisen elämän sanansaattajana.

Nyt Louise Thompson nähdään näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan hempeän vaaleanpunaisissa bikineissä. Thompson on julkaissut kahdeksan kuvaa, joissa hän esittelee jokaisen kurvinsa eri kuvakulmista. Huomion keskipisteenä ovat tähden rautaiset vatsalihakset, joita ei voi olla huomaamatta.

View this post on Instagram

🏄🏼‍♀️

A post shared by Louise Thompson (@louise.thompson) on

Louise Thompson on treenannut vartalonsa todella hyvään kuntoon. Bikinikuvien lisäksi neitokainen nähdään usein sporttisissa asuissa. Kuntoilua rakastava tähti onkin lanseerannut myös oman urheiluvaatemerkin, joka kantaa nimeä Pocket Sport.