Tosielämän Batman alkoi partioida kaupungin kaduilla – jakoi ruokaa kodittomille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Santiago de Chilen kaduilla on liikuskellut tumma viittahahmo, joka rikollisten pieksemisen sijaan tarjoaa apua sitä tarvitseville. Kyseinen Batman nimittäin lahjoittaa ruokaa kaupungin kodittomille.

Batman-pukuun sonnustautunut mies ajelee autolla pitkin Chilen pääkaupungin katuja, jakaen kodittomille lämpimiä aterioita. Perinteisen Batman-naamion lisäksi koronakriisin vuoksi kasvojen suojamaskiin sonnustautunut sankari tekee hyvää työtä säännölliseen tahtiin.

Kuten sarjakuvien ja elokuvien Batman, ei Chilen viittasankarikaan ole suostunut paljastamaan todellista henkilöllisyyttään julkisuuteen. Hän kehottaa Reuters-uutistoimiston mukaan myös muita ihmisiä katselemaan ympärilleen ja lahjoittamaan hieman aikaa, ruokaa, suojaa ja rohkaisevia sanoja niitä tarvitseville.