RuPaul’s Drag Race -kaunotar Chi Chi DeVayne kuoli 34-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta RuPaul’s Drag Race -sarjasta tunnettu drag queen Chi Chi DeVayne on kuollut. Esiintymislavojen ulkopuolella Zavion Davenportina tunnettu tähti oli kuollessaan 34-vuotias.

Uutisen tähden kuolemasta vahvisti hänen perheensä Instagramissa. DeVayne joutui alle viikko sitten sairaalaan keuhkokuumeen vuoksi. Tähdellä todettiin vuonna 2018 skleroderma, ja hän oli edellisen kerran sairaalassa heinäkuussa munuaisvian vuoksi.

Chi Chi DeVayne oli mukana RuPaul’s Drag Race -sarjan kahdeksannella tuotantokaudella, jossa hän tuli neljännelle sijalle. Hän oli mukana myös sen spinoff-sarjassa RuPaul’s Drag Race All Stars. Sarjan tuottaja ja juontaja RuPaul kertoi Twitterissä olevansa murheen murtama DeVaynen poismenosta, kuvaillen häntä reiluksi ja rakastavaksi sieluksi.

 

View this post on Instagram

The official notification from his family!

A post shared by Chi Chi DeVayne (@chichidevayneofficial) on