Lady Gaga tähdittää Gucci-elokuvaa – näyttelee muotigurun murhauttanutta ex-vaimoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga on viime vuosina laajentanut uraansa myös näyttelemisen puolelle. Nyt Gaga on kiinnitetty muotimaailmaa kohahduttaneesta rikostapauksesta kertovaan Gucci-elokuvaan, jossa tullaan todennäköisesti näkemään myös liuta tunnettuja Hollywood-tähtiä.

Lady Gaga näyttelee Ridley Scottin Gucci-elokuvassa Patrizia Reggiania. Reggiani murhautti vuonna 1995 ex-aviomiehensä, Gucci-muotitaloa tuolloin johtaneen Maurizio Guccin. Nainen tuomittiin teosta vankilaan, josta hän vapautui 18 vuoden jälkeen vuonna 2016.

Gucci on ensimmäinen elokuva, jossa Lady Gaga tullaan näkemään A Star is Born -elokuvan jälkeen. Gaga keräsi A Star is Born -roolillaan kiitosta ja oli ehdolla myös parhaan naispääosan Oscar-palkinnon saajaksi. Deadline-sivuston mukaan myös Al Pacino, Robert DeNiro, Adam Driver ja Jared Leto käyvät parhaillaan neuvotteluja Gucci-elokuvan rooleista.