Megan Thee Stallion syyttää Tory Lanezia ampumisesta: ”Lopeta valehtelu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nousujohdanteista uraa tekevä räppäri Megan Thee Stallion paljasti taannoin joutuneensa pelottavaan tilanteeseen. Häntä ammuttiin Los Angelesissa kun hän oli noussut autosta. Luodit osuivat naisen kumpaankin jalkaan, joista jouduttiin poistamaan sairaalassa luodit.

Megan Thee Stallion on aiemmin kertonut, että häntä ammuttiin sen jälkeen kun hän oli noussut autosta, jossa hän oli riidellyt räppäri Tory Lanezin kanssa. Nainen ei ole aiemmin sanonut suoraan tietävänsä kuka häntä ampui, mutta nyt hän on syyttänyt suoraan Lanezia ampumisestaan. 

Poliisi on pidättänyt Tory Lanezin ampuma-aseen hallussapitorikoksesta syytettynä. Lanezin 35.000 dollarin takuut maksettiin ja hän pääsi vapauteen odottelemaan oikeudenkäyntiä, joka on People-sivuston mukaan lokakuussa. 

Pelkkä ampuma-aseen hallussapitorikossyyte saattaa kuitenkin saada kaverikseen myös muita syytteitä, koska Megan Thee Stallion on nyt julkisesti syyttänyt Tory Lanezia hänen ampumisestaan. ”Lopeta valehtelu. Sinä ammuit minua. En ymmärrä miksi valehtelet”, naistähti ihmetteli pitämässään Instagram-livessä.