Britney Spears ei halua isän palaavan holhoojakseen – haluaa mielummin ammattilaisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears oli vuodesta 2008 lähtien isänsä Jamien holhouksen alla kärsittyään julkisesta hermoromahduksesta. Taannoin hän kuitenkin jätti tehtävän väliaikaisesti omien terveysongelmiensa vuoksi, ja hänen korvaajakseen nimettiin ammattilainen holhooja Jodi Montgomery.

Nyt Britney Spearsin kerrotaan vastustavan isänsä Jamie palaamista holhoojakseen. Asia ilmenee tähden asianajajan lausunnoista Us Weekly -lehden paljastamissa oikeuden pöytäkirjoissa. Tähden kerrotaan toivovan, että Jodi Montgomery jatkaisi hänen holhoojanaan jatkossakin.

Britneyn isän rooli holhoojana on saanut vastustusta niin hänen lähipiiriltä kuin faneiltakin. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan tähti ei halua holhousta lopetettavan kokonaan, vaan haluaisi sen siirtyvän ammattilaisten käsiin isänsä sijaan. Jodi Montgomery tulee jatkamaan Britneyn väliaikaisena holhoojana aikanakin 22. elokuuta saakka, ja tapaukseen liittyvä oikeuskäsittely on määrä pitää 19. syyskuuta.