Chrissy Teigenin poika ei pitänyt raskausuutisesta – mustasukkainen jo nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigenilla ja hänen muusikkomiehellään John Legendillä on yhdessä kaksi lasta. Nyt Luna ja Miles ovat saamassa pikkusisaren vanhempien ilmoitettua, että Chrissy on jälleen raskaana.

Chrissy Teigen ja John Legend odottavat neljävuotiaalle Luna-tyttärelle ja kaksivuotiaalle Miles-pojalle pikkusisarusta. 34-vuotias Chrissy Teigen on kertonut, että Luna on hyvin innoissaan siitä, että hänestä tulee isosisko uudelle pikkusiskolle tai -veljelle. Miles ei kuitenkaan ole ollut yhtä iloinen.

View this post on Instagram

🐻

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Miles on ollut mustasukkainen jo pelkästään siitä ajatuksesta, että perheeseen saapuu uusi pikkuinen. Chrissy Teigen näyttää kuitenkin antavan pikkumiehelle nyt erityistä huomiota. Nainen julkaisi Instagram-kanavalleen ihanan yhteiskuvan, jossa hän halailee Milesin kanssa sohvalla. Poika näyttääkin nyt nauttivan todella paljon äitinsä läheisyydestä.