Donald Trump -vessaharjasta hittituote – Tiktok-video esittelee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme loppuvuodesta 2018 miten Etsy-verkkokauppaan oli tullut myyntiin joulun potentiaalinen lahjahitti, sillä presidentti Donald Trumpista oli tehty vessaharja puhdistamaan wc-pöntöistä kaikkein sitkemmätkin ulostejäämät. Tuolloin vessaharja oli mahdollista tilata Uudesta-Seelannista saakka, mutta silti varastot myyntiin hetkessä loppuun.

Sittemmin hittituotteen tuotanto ja myynti ovat laajentuneet esimerkiksi Amazon-verkkokaupassa merkittävästi. Nyt tuore Tiktok-video on tehnyt presidentillisestä vessaharjasta taas hitin, kun eräs Tiktok-käyttäjä esitteli hetken mielijohteesta verkkokaupasta tilaamaansa tuotetta. Video on saanut jo satojatuhansia katsojia.

Aika näyttää saako tämä oheinen video aikaiseksi jälleen suuren myyntipiikin tälle hauskalle hygieniatuotteelle. Varmaa kuitenkin on, että tämä tuote tulee olemaan myös tulevan joulukauden hittituotteita Yhdysvalloissa.

@ninek9s919

Random amazon purchase! So worth it! Can’t wait to clean my toilet and take a 💩! #donaldtrump #trump #LetsFaceIt #fyp #foryoupage #foryou #funny#poop

♬ original sound – ninek9s919