Nyt voit työntää Donald Trumpin wc-pönttöön – uutuudesta joulun hitti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ollut koko virkakautensa ajan otsikoissa perättömien puheiden ja sekavien lausuntojen merkeissä. Niistä tuoreimmassa hän suututti yhdysvaltalaiset syyttämällä Kalifornian metsäpaloista kansalaisia, jotka eivät olleet haravoineet metsiä suomalaisten tavoin.

Pian jokaisella on mahdollisuus työntää presidentti Trump vessanpönttöön, sillä markkinoille on tullut Trumpin näköinen wc-harja. Vessanpöntön puhtaana pitävää harjaa myydään parhaillaan Etsy-verkkokaupassa, jossa sen saa tilattua omakseen Uudesta-Seelannista.

Trump-vessaharjaa myydään sloganilla ”Make Your Toilet Great Again”. Toistaiseksi tuotetta ei ole kuitenkaan tarjolla, sillä sen varastot myytiin hetkessä loppuun. Toimitusaika on nyt 6-8 viikkoa. Kovin edullisesti presidenttiä ei vessanpönttöön saa työnnettyä, sillä vessaharjan hinta on noin 25 euroa ja postikulut Eurooppaan saman verran päälle.