Eva Longoria jahdin kannella – täydellinen nainen kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa. Aviopari sai yhdessä myös pojan, jolle he antoivat nimeksi Santiago Enrique. Raskauden jälkeen nainen on tehnyt paljon töitä karistaakseen raskauskilot, ja näyttää siinä myös onnistuneen.

Kova treeni on tuottanut tulosta, minkä vuoksi 45-vuotias Eva Longoria julkaiseekin nykyään melko tiuhaan tahtiin itsestään näyttäviä kuvia. Upeassa kunnossa oleva tähti poseeraa tiuhaan tahtiin julkaisuissaan joko kokouimapuvussa tai bikineissä, ja näyttelijä onkin saanut paljon positiivista palautetta osakseen.

Hollywood-tähti on nauttinut kesäisistä lomapäivistä yhdessä poikansa kanssa uimarannalla leikkien ja uiden. Tuoreimmassa kuvassaan Eva Longoria poseeraa upean jahdin kannella valkoisessa uimapuvussa ja tähyilee horisonttia.

View this post on Instagram

Let’s jump into Monday like…….

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

View this post on Instagram

Fun in the sun 🌞

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on