Kendall Jenner trooppisella saarella – poseerasi kuumissa tunnelmissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kendall Jenner tunnetaan paitsi Kardashianit -realitysarjasta, myös omasta urastaan mallina. Nyt tähti on uhmannut siskonsa Kylien kanssa Kalifornian ei-välttämättömän matkustamisen kieltoa vieraillakseen tropiikissa.

Sisarukset matkustivaat Turks- ja Caicossaarille juhlistamaan Kylien 23. syntymäpäivää. Ahkerina sosiaalisen median käyttäjinä he muistivat tietenkin fanejaan jakamalla Instagramissa kuvia lomamatkaltaan.

Kendall jakoi kuvasarjan, jossa hänet nähtiin muun muassa ratsastamassa rannalla, veneilemässä niukoissa stringeissä ja poseeraamassa kameralle paljastavissa kokomustissa vaatteissa. Ehtipä tähti myös nauttimaan rannan lämmössä rum punch -drinkistä, johon hän viittasi kuvatekstissään.

 

View this post on Instagram

rum punch with my name on it

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on