Kylie Jenner antaa itselleen tunnustusta: ”Olen tässä meikkausjutussa aika hyvä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on onnistunut kasvattamaan Kylie Cosmetics -yrityksestään miljardibisneksen. Kaikki sai alkunsa siitä, kun nuoret tytöt ihannoivat Jennerin pulleita huulia, joiden Kylie Jenner vakuutti olevan vain huulimeikkien ansiota. Myöhemmin kävi ilmi, että Jenner oli ottanut täyteaineita, mutta siitä huolimatta naisen lanseeraamat huulipunat revittiin käsistä.

Nyt Kylie Jenner julkaisi itsestään kauniin selfie-kuvan, jossa tähti tuntuu pitävän kasvomeikkiään hyvin onnistuneena. ”Olen aika hyvä tässä meikkausjutussa”, 22-vuotias Kylie Jenner kommentoi omaa kuvaansa ja antaa tunnustusta omille lahjoilleen meikkaajana.

Kylie Jenner julkaisee edelleen seksikkäiden vartalokuviensa lisäksi myös upeita kasvokuvia, joissa tähti esittelee tekemiään meikkejä. Jenner on myös kuvannut useita meikkitutoriaaleja, joiden avulla fanit voivat itse loihtia kasvoilleen samanlaisen meikkityylin Jennerin tuotteita käyttämällä.