Lamar Odom julkaisi tulevan hääpäivänsä – järjestetään vuoden 2021 marraskuussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NBA-tähti Lamar Odom on menossa naimisiin tyttöystävänsä Sabrina Parrin kanssa. Pariskunta kihlautui hyvin lyhyen seurustelun jälkeen ja nyt rakastavaiset ovat julkaisseet näyttävän kuvan kera päivämäärän, jolloin tulevia häitä juhlitaan Miamissa.

Lamar Odom julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuva, jossa tähti poseeraa Sabrina Parr kainalossaan. Kuvaan on kirjoitettu, että kaikkien tulisi varata ensi vuodelta päivämäärä 11. marraskuuta, koska silloin juhlitaan Odomin ja Parrin häitä. Hääjuhlalla on myös jo oma aihetunniste, joka on #theodomslastdance.

Lamar Odom on aiemmin kertonut avoimesti kärsineensä seksiriippuvuudesta ja päihdeongelmista. Sen vuoksi hän onkin päättänyt pitäytyä selibaatissa ennen avioliittoa. ”Kun löydät sen oikean… pidä hänestä kiinni!”, Odom kommentoi Instagram-kanavallaan tulevia häitään.