Mies kävi suihkussa autopesulassa – valvontakameraan hämmentävä video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut nauttivat autopesun tunnelmasta, mutta harva aivan samalla tavalla kuin tuoreen viraalivideon mies. Hän on päättänyt pestä sellaisessa ajoneuvon sijaan itsensä.

Australian Queenslandin Parklands Car and Dog Wash -autopesulan valvontakamera ikuisti taannoin hämmentävän tilanteen. Siinä pesulaan oli ilmestynyt alaston mies. Pian kuvaan ilmaantui myös vaatteisiin pukeutunut ja älypuhelimella tilannetta kuvannut avustaja.

Avustaja otti käteensä autopesun letkun ja alkoi suihkuttaamaan sillä nestettä viuhahtajaa kohti. Autopesulan omistavan Geoff Bowenin mukaan miehen päälle suihkutettu neste todennäköisesti kirveli hänen ihoaan melkoisesti. Mies ei kuitenkaan vaikuta pahastuneen erikoisesta tempauksesta, sillä se on News.com.au -uutissivuston mukaan tuonut autopesulalle ilmaista mainetta.

Parklands Car and Dog Wash golden momentsBy popular demand!

Publiée par Parkland's Car & Dog Wash sur Jeudi 20 août 2020