Supermalli Bar Refaelin kaula-aukko käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli synnytti tammikuussa kolmannen lapsensa. Nyt 34-vuotias tähti on esitellyt sosiaalisessa mediassa rantakuntoaan, joka on palautunut upealla tavalla onnellisen perheuutisen jälkimainingeista. Viime kuukausina Bar on aktivoitunut jälleen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Blessed 🙏🏼🦋🌊

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Tällä kertaa Bar Refaeli nähdään poseeraamassa upeassa rantakuvassa niukassa topissa, jonka kaula-aukko käänsi varmasti paikalla olleiden miesten katseet. Viime päivinä Refaeli on ehtinyt rentoutua myös aurinkotuoleissa makoillen.

View this post on Instagram

R&R 🌴🌊

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Bar Refaeli paljasti alkuvuodesta hänen ja aviomiehensä Adi Ezran saaneen iloista perheenlisäystä. Tähden David-poika on jo hänen kolmas kolmen ja puolen vuoden aikana synnyttämistä lapsista. Mallintöiden lisäksi Refaeli on työskennellyt televisiotähtenä, toimien muun muassa vuoden 2019 Euroviisujen toisena juontajana.