Hilary Duff rohkeassa poseerauksessa: ”Poistan ehkä myöhemmin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hilary Duff muistetaan erityisesti Lizzie McGuire -sarjasta, joka teki hänestä kansainvälisesti tunnetun teini-idolin. Nykyään 32-vuotias näyttelijä on myös kiireinen kahden lapsen äiti. Takavuosien suosikkikaunotar julkaisee nykyisin aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt näyttelijätär nähdään poseeraamassa ilman paitaa ja rintaliivejä rohkeassa kuvassa, jossa hän on päättänyt laittaa itselleen huulipunaa ja tunsi itsensä söpön näköiseksi. Ilmeisesti hetken mielijohteesta ikuistettu kuva voi tähden mukaan kadota somesta, jos hän muuttaa mielensä sen julkaisemisesta.

Kuvatekstissä Hilary Duff kiittelee kuuluisuuksien kanssa työtä televää ravintovalmentaja Erik Youngia. Näyttelijän mukaan hän on pysytellyt Youngin ansiosta solakassa kunnossa ja on voinut silti nauttia myös leivästä, suklaasta ja viinistä. Duff mainosti samalla myös paikallista kuntosaliaan.