Macaulay Culkin täytti 40 vuotta: ”Haluatteko tuntea olonne vanhaksi?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Macaulay Culkin muistetaan parhaiten Yksin kotona -elokuvien nokkelan 8-vuotiaan Kevinin roolista. Myös entisillä lapsitähdillä on kuitenkin tapana vanheta, ja nykyään näyttelijä onkin monien hämmennykseksi jo keski-ikäinen.

Culkin täytti 26. elokuuta pyöreät 40 vuotta. Näyttelijä päätti käyttää tilaisuutta hyödykseen aiheuttaakseen ikäkriisin seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

– Hei tyypit, haluatteko tuntea olonne vanhaksi? Olen 40-vuotias. Olkaa hyvät, Culkin twiittasi.

Macaulay Culkin toisti viime vuonna Yksin kotona -roolinsa Google Assistantin mainoksessa. Nykyään Bunny Ears -podcastia pitävän tähden paljastettiin taannoin liittyneen American Horror Story -kauhusarjan tulevan tuotantokauden näyttelijäkaartiin.