Pizzakuski toimitti ruoat ovelle – hauska yllätys valvontakamerassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ravintola yrittää koronaviruksen aikana sinnitella kotiinkuljetusten avulla ja saada asiakkaat tilaamaan ruokaa ravintolasta mukaan otettavaksi. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa eräs pizzaa kuljettanut mies pyörähteli asiakkaan kotioven edessä.

Koronaviruksen aikana sekä ruokakuskit että asiakkaat välttelevät ihmiskontakteja, minkä vuoksi moni palvelu toimiikin nykyään niin, että kuljettaja jättää ruoat ovelle ja koputtaa asiakkaalle merkiksi ruoan saapumisesta. Niin myös YouTube-videolla näkyvä kuski toimi. Ovelta perääntyessään mies alkoi pyörähtelemään, mikä huvitti pizzaa tilanneet asiakkaat.

Ruokaa tilanneiden oven edessä oli valvontakamera, joka tallensi tilanteen, jossa kuski pyörähteli kolme kertaa itsensä ympäri poistuessaan autoa kohti. Pyörähtely oli huvittanut asiakkaita ja saanut heidät nauramaan. Miehen käytöksestä ei kuitenkaan käy ilmi, että oliko hänen tarkoituksenaan pyöriä asiakkaiden iloksi vai oliko pyöriminen jokin pakonomainen liikesarja, joka miehen on tehtävä perääntyessään asiakkaan oven luota.