Erikoista! Äiti ja aikuinen tytär käyvät aamusuihkussa yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Mary on 55-vuotias nainen ja 19-vuotiaan Maryn äiti. Hän kaitsee ja elättää tytärtään päivittäin ja hehkuttaa heidän väliensä olevan äärimmäisen läheiset. Jopa niin läheiset, että kaksikko käy yhtä aikaa aamusuihkussa.

Suomalaiset aikuiset käyvät yleensä suihkussa samaan aikaan ainoastaan saunomisen yhteydessä tai silloin, jos asunnossa on kaksi suihkua. Harvoin kuitenkaan ängetään saman suihkun alle toisen ihmisen kanssa. Brittani ei ole moksiskaan, että hänen äitinsä suihkuttelee hänen kanssaan samaan aikaan. Äiti pesee aikuisen tyttärensä hiukset ja vartalon.

Tämä kummastuttaa Maryn aviomiestä ja hän uskoo, ettei se ole normaalia. Hän yrittääkin saada aikuista naista ulos talostaan. Brittanin äiti on kuitenkin ollut lapsuuden ajan hänen ainoa ystävänsä, koska hänellä todettiin pienenä kasvuhäiriö. Brittani oli aina muita huomattavasti isokokoisempi ja kypsempi, ja tämä aiheutti runsaasti ongelmia. Hän ei aio luopua suurimmasta tukijastaan elämässään, eli omasta äidistään etenkään hänen miehensä ehdoilla.